… dari tegap bertimpuh, baik rebah merempuh.
Currently Browsing: Rojak

Berita SMS Terkini

3.29am (Keputusan Tak Rasmi – Nak rasmi kena tunggu SPR, masuk dalam TV 2-3 hari lagi… ) Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pengunjung yang telah bersama-sama kami di jahilgoblog.net Sila teruskan menonton TV untuk maklumat lanjut. Pastikan anda memberitahu kepada semua saudara mara bahawa BA membentuk kerajaan di Kelantan, Penang, Kedah, Perak, Selangor dan Kuala Lumpur. Kami akan...

Mengundi Penuh Semangat!

Pak Lah, aku perlu penjelasan. Segera!

pertama sekali ingin aku nyatakan di sini bahawa aku beranggapan bahawa gambar peribadi yang dipaparkan di sini merupakan gambar “peribadi”. ianya tidak patut ditontonkan di khalayak umum. tetapi memandangkan ianya telah tersebar dengan meluasnya, maka satu penjelasan segera perlu diberikan oleh Pak Lah tanpa berselindung2 lagi. terus terang aku cakap, aku tak kenal sorang pun dalam gambar2 ni. yang...

Update setakat 1.11pm

Berikut adalah update terkini 1. Ibrahim Ali menang tanpa bertanding di Pasir Mas 2. Pgkln Chepa PAS menang tanpa bertanding 3. Calun PAS di Kijang Wan Ubaidah menang apabila calon BN ditolak kerana notis muflis MARA 4. Datuk Nik Aziz Nik Mat menang tanpa bertanding di Cempaka 5. BN menang di DUN Sementa kerana calon ganti PKR ditolak kerana tiada duti setem. 6. Azalina Othman menang tanpa bertanding...

Jawapan siapa PM untuk KJ

ok, aku akui dalm banyak2 blog, jahilgoblog.net nilah yg paling lemau sekali dalam proses mengupdate. hinggakan lepas orang umum election ianya masih membicarakan topik lama. letih kah atau lesu kah penulis sekarang ni? atau adakah dah mengalah sebelum berperang? itu soalan yang rata2 aku dapat bila orang bertanya. tambah lagi bila raja petra dah announce kata blogger dah bersiap 10 tahun dulu lagi, dan blog...

Lingam : Saya cuma cakap besar…

tepat sekali telahan aku bilamana aku me”nostradamus”kan tindakan lingam semasa disoal siasat nanti. lagu “It wasn’t me” yang bulls eye. mulanya orang mempertikaikan takkan dia nak deny yang dia merupakan orang yang bercakap – terlalu obvious dan terlalu bodoh. nah, tengok saja bila lingam mengambil tempat saksi, siap dengan nada amaran lagi menjawab “biar 100 kali ditanyakan...

Lingam : It wasn’t me!

(Ikut rentak It Wasn’t Me – Shaggy) http://www.youtube.com/watch?v=AR4PGt9oOto (knocking) Lingam: yo man Fairuz: yo Lingam: open up man Fairuz: what do you want man? Lingam: the rakyat just caught me Fairuz: you let them catch you? Lingam: I don’t know how I let this happen Fairuz: with who? Lingam: with you, regarding judges, you know? Fairuz: man… Lingam: I don’t know what to...

AMENO sayangkan Azmin?

Tengah-tengah dok layan, aku jumpa ini. Heh.. So how ek? X kan depa (AMENO) x alert hal ni? atau memang boleh mengangotai dua parti sekali gus? barangkali, Azmin Ali, Ahli Umno bertanding atas tiket KeADILan. wakakaka.. klik pada gambar kalau tak puas hati!

Pakistan : Siapa jual negara?

dok besembang dengan kawan aku semalam on the way nak pi main boling kat subang jaya. dia tanya apa pendapat aku tentang benazir yang mati di tembak/diletup/terantuk tempohari? pertanyaan yang memelikkan aku, patutnya semalam dia dah tak tanya dah pasai benazir sebab kita ada isu lebih best lagi.. isu menteri kesihatan kita buat video pembelajaran seks tanpa mendapat persetujuan penuh dari kementerian pelajaran....

Demokrasi, tak keras lagi!

demokrasi ni satu benda gila. tu kesimpulan yang aku dapat setakat ni setelah dok tengok tivi, dengaq redio dan baca paper. aku tak dapat kesimpulan ni daripada baca buku sebab kebanyakannya dah menyimpulkan benda ni sebagai gila berpuluh tahun dulu. aku dapat kesimpulan ni daripada pemerhatian apa yang dok berlaku keliling pinggang kita ni. demokrasi. ianya berasal daripada dua sukukata perkataan Greek –...
Page 3 of 1012345...10...Last »
Powered by the people for the people