… dari tegap bertimpuh, baik rebah merempuh.
Currently Browsing: Bagitau

jahilGoBlog baru sudah mekap!

Ok, nothing much to say. Aku tengah ada masa lapang, dan dicampo pulak dengan keboringan menengok design yang lama, aku pun menukarkannya dengan yang baru. 😀 Lagipun dah nak masuk Ramadhan ni, elok pecantikkan awal2. Karang dah dekat Syawal, sibuk pulak nanti. Seriously, nothing to bable. Kita jumpa di next entry.

Follow Twitter

Kepada yang bernasib malang dan takut di serang, anda boleh mendapatkan update terkini melalui akaun2 twitter di bawah : http://www.twitter.com/matkeri http://www.twitter.com/anwaribrahim http://www.twitter.com/bumilangit Atau search “GMI” di twitter. Selamat merefresh!

Jahil dah mula twitting!

Hah! Mungkin kitorang ketinggalan segerabak dua, tapi tak bermakna kitorang akan terus kena tinggal! Sekarang kitorang pun dah ada twitter. Jahil dah link kan semua post terkini ke twitter matkeri. I folloowwww….~!

Matkeri akan menulis di Perakexpress (pula)

Setelah tulisan matkeri diberi ruang untuk dipaparkan di laman Marhaen, Republik Kata, Tranungkite dan Jahilgoblog, sahabat dari perakexpress.com menghantar jemputan seketika tadi untuk aku menulis di laman web mereka. Ekslusif katanya. Mesti keluar kat perakexpress dulu baru boleh keluar kat jahil. Jadi, sebagai salah seorang pengamal mazhab “redah dan tanggung”, aku terima pelawaannya. Oleh itu,...

Kenyataan rasmi AIC berkaitan isu Karpal

Kelab Anwar Ibrahim (AIC) ingin memberikan respon balas ke atas kenyataan Pengerusi DAP, Karpal Singh yang menggesa Datuk Seri Anwar Ibrahim supaya berhenti daripada memimpin Pakatan Rakyat. Isu yang dibangkitkan oleh Karpal kononnya Anwar yang mencetuskan budaya melompat parti adalah merupakan satu kenyataan yang tidak bersandar kepada sejarah. Apakah Karpal lupa bagaimana beberapa ADUN DAP dan Pakatan Rakyat...

Hussein Obama

Obama diberi sambutan yang sangat hebat. Semoga di hujung penggalnya nanti tidak disudahi dengan balingan kasut.

Jahil – Perjuangan hampir 10 tahun

Well, it’s up and running again! Kepada yang tertanya2 apa berlaku pada jahil sebulan lepas, jawapannya mudah : terlalu glamer sampai abis bandwidth :p Dan kerana ekonomoney yang tak menentu, aku sengaja memalaskan diri untu bayar premium tambah bandwidth. Koleksi gambaq juga telah diturunkan – sampai bila2. Sapa yang teringin, boleh email kat aku. Jahil dah masuk tahun ketiga, dan kalau ikut tarikh...
Page 2 of 212
Powered by the people for the people