… dari tegap bertimpuh, baik rebah merempuh.

Gelombang Reformasi di Lembah Pantai esok!

ok, aku baru terima update daripada sahabat2 bahawa anwat akan bersama anaknya nurul izzah di lembah pantai untuk penamaan calon. aku tatau apa plan si kak ijat kat sana esok, tapi kemungkinan besar perangai2 buruk BN boleh dilihat dengan jelas. macam biasa, sabtu ahad aku bukan hada kerja nak buat, so ingat esok nak folo tengok apa nak jadi kat tempat paling panas sekali dalam lembah kelang ni. harapannya dapatla gambaq tak senonoh orang2 BN untuk paparan umum.
dan aku jugak tak pelik kalau malam esok jugak akan dicanangkan dalam tivi berkenaan perangai2 buruk BA. so, yang rapat ngan calon2 untuk penamaan esok, harapnya jangan buat perangai tak senonoh untuk mengelak dijadikan bahan. aku masih lagi kat seksyen 16 malam ni dok nolong apa yang patut. banyak betul kerja yang nak disetelkan. apa yang menariknya, sahabat handai kita kat sini semangat sampai ke langit. Nat, satu2nya member aku yang tak terselect jadi calon untuk kali ni sebab ditugaskan untuk “jaga kedai” dah tak ingat bila last skali dia makan..
tapi tengok daripada kotak dan plastik kfc kat dalam tong sampah bawah sana, rasanya kalau tak tembun jugak mamat ni lepaih election, kompom kena pi cek doktor.. takut ada cacing..

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

Comments are closed.

Powered by the people for the people