… dari tegap bertimpuh, baik rebah merempuh.

Tudiaa! Hebatnya mengampu!

tekejut kj (tekejut beruk) sekali lagi bila lintaih jalan sultan ismail tadi. cepat2 aku keluaqkan hempon ambik gambaq cepat2. terdetik dalam hati aku, dalam tempoh pilihanraya ni ada guiness book of record anjur pertandingan ka?

sesungguhnya tak pernah hayat aku jumpak pengipaih yang subhanahu punya hebat! ni kalau tak dapat kontrak buat korridor kat mana2 lepaih election ni tatau la. kena juai kain buat baju staff JCORP la nak kaver balik modai..

dcim100MSDCFDSC00029.JPG

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

5 Responses to “Tudiaa! Hebatnya mengampu!”

  1. meklin says:

    tudia aihh, kelam habeh org kat dalam tu.. kena bukak lampu lebih sikit la sampai 8hb ne 😀

  2. Stopa says:

    laaaaaaa …. Awatlah bodoh sangat.. Nak mengampu pon biaQ la padan padan sikit… Mampuih dok dalam pejabat tu gelap gempita alam… Aku dok rasa ruang pejabat tu kosong kot tadak penyewa lagi…. Pasai tu la depa tu dok pi boh nun dia sikit punya besaQ poster “Barisan Nuraka @ Bastard Nasional” tu… Lepaih ni aku pi mintak buat khemah kandang kambin aku pulak noo… takkan nak simpan sampai 4 tahu lagi…

  3. forget it says:

    BARISAN NURAKA @ BASTARD NASIONAL” = BN

  4. BN = BE END says:

    waaa besar gile..laknat btul BN ni.mesti mahal punyee tu.first time lak aku nampak yg besar ni.apesal diorg x buat bendera umno tu jadik macam awan terus,tutup satu malaysia! bodoh

  5. burhanuddin al-helmy says:

    umang aih!!!!! buat bnda x pekdah lagi… dah la tv dri channel 1 sampai 9 ko bedal, pemandangan pun nak gak??? mengampu je keje korang kan?? citer adik sharlini dah senyap. hari2 citer kemajuan, pecah tanah, rasmi majlis. aku rasa, penculik 2 dah tension sbab xde orang dah nak cri dia. klau dia bwak adik sharlini gi pasar mlam kat sg besi pun, orng x prasan.

Powered by the people for the people