… dari tegap bertimpuh, baik rebah merempuh.

Transparent bisnes

Aku tengah tunggu order kat kedai tomyam yang terkenal sekali di utara. Bukan sebab sedapnya atau pedasnya tomyam. Bukan jugak sebab garingnya atau likatnya kuah tiga rasa. Tapi sebab paling lambat prosesnya!
Nak makan kat sini? Makan dulu kat rumah!

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

3 Responses to “Transparent bisnes”

  1. PanJanG says:

    woiii..makan kat kola peghelih ka? tak ajak aku pung…

  2. Mat keri xckp kat mana pun? mesti sedap kena tunggu masa yang lama nie… kena belanja dak AIC nie Tuan Presiden …

    Rakan2
    Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
    bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

  3. abeymadie says:

    Macam besa ku nampak sign board ni tapi di mana ya…oooo baru ingat perindu,kola kedah heheheh….makan ikan bakaq tak ajak pun……

Powered by the people for the people