… dari tegap bertimpuh, baik rebah merempuh.

Cik Det – welcome back!

Aku tadak benda nak tulis. Cumanya rasa sangat2 best bila dua bukit kita dah menang. Lagi bestnya bila dapat tau PKR, yang dikatakan parti luar, semakin mendapat tempat di Sarawak.

Terima kasih mahadet sebab kembali menyusahkan BN dan ameno! Hahaha!

Dengan Najib yang lansung tadak karismatik, dengan bininya yang penuh dengan tangkal skandal, dan dengan penasihatnya yang sangat2 dibenci oleh rakyat mutlak, ameno dan BN sebenarnya dah jadik zombie! Bukan lagi akan mati, tapi dah mati dan bangun semula dalam bentuk yang amat menjelekkan.

Cik det. Dok tengah cari idea nak bagi nampak bunuh tu lebih baik dari liwat ka? Hahaha. Banyak lagi duit Amerika bagi kat Anwat untuk menang kat Perak dan Kedah? Psst, Anwat ngan Obama pakai Blackberry, HAAA, bukti baru Anwat agen Amerika!? Budak2 KMU dok tunggu nak pelekat gambaq Blackberry ja tu. Cik det kata on saja, esok pagi Blackberry akan dicap “alat perkakasan Yahudi”!

Hahaha.

Cik det, we meet again! Percayalah seluruh reformis menunggu kemunculan anda sekarang. Kami berpecah sebab kami tadak sasaran yang sama pada waktu Paklah. Tapi sekarang?

Hahaha!

Welcome back Cik Det! Aku dah tak sabar menghidu udara Kemunting!

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

4 Responses to “Cik Det – welcome back!”

  1. sollehhuddin says:

    Salam. You orang islam kot no.

    Ni, saya pernah duk MCKK, banyak kes liwat kami tau TAPI tak semua. Yang jambu memang sasaran.
    Nak tuduh tak baik pasai saya tak nampak. Tapi kalau dua orang dah mengaku tak kan kita nak TOLAK MENTAH MENTAH.
    Kalau konspirasi, tak kan sampai la tak dak sorang dari puluhan yang terlibat termasuk polis, lawyer dan saksi-saksi palsu kononya tak dak sorang pun yang mengaku kata dia terlibat.
    Orang islam tak mudah buang agama untuk wang ringgit, jadi nak sumpah jgn main-main. Makan diri. Jadi yang tak berani nak sumpah masih kita percaya.
    Jampi apa Anwar pakai yang orang macam you ni YAKIN sangat dengan dia.
    Anwar walaupun jasa ada kat Malaysia, tapi secubit saja berbanding Mahathir.
    pandai cakap dan bersyarah macam Anwar saja, boleh bantu kita rakyat ke???
    Kita bukan dok di sekolah lagi untuk jadi juara perbahasan sekolah nak jadi famous. Dalam pembangkang, PAS dapat duit dengan tadah katung minta derma, UMNO ada korporat tolong balik lepas dapat projek tapi PKR , sumber mana??
    Berapa bukit duit arwah pak Ibrahim tinggalkan kat Anwar??
    You sendiri pun kalau ada pengaruh boleh contact CIA minta jadi pembelot. tapi kena ada pengaruhlah. Kalau dok ikut punggung Anwar, tu memanglah tak bahaya sebab bukan Anwar yang ikut punggung you. Tapi you dapat apa?? rosakkan negara saja. Sokong dia bagi namapak kerajaan lemah pelabur tak mai semua susah lepas tu salah kerajaan bila ekonomi merosot. KAH KAH KAH KAH KAH

  2. hamba Allah says:

    ala, balik2 anwar. dari 2008 duk pulun canang satu Malaysia dia akan bentuk kerajaan dan jadi PM. sapa yg lupa janji dia, Pakatan akan bentuk kerajaan pada 16 Sept 2008? hahaha, PENIPU BESAR!!!

    tak malu ka satu dunia duk tunggu dia naik jadi PM, last2 jadi JANJI KOSONG. hahahaah

    pemimpin yang mcm nie yg hang duk bangga sangat? baik bangga dgn Tun Mahathir sebab ada wawasan dan tak janji kosong. bukan mcm anwar.hahahaha

  3. hamba Allah says:

    lagi satu..

    pemimpin2 lain di dunia mmg ada kes masing tapi belum ada sehebat anwar yg liwat penyokong sendiri.

    apa punya rendah martabat dia. org lain ada kroni, kes bunuh, scandal sex, terlibat dgn kumpulan jenayah dll..dengaq pon kira otai la

    nie, KES LIWAT. hahahaha. lembu jantan pon tak ‘cari’ lembu jantan lain. anwar lagi teruk dari lembu nampaknya.

    hahahaha

Powered by the people for the people